Berhan Ahmadi

Tätä järjettömyyttä on saatava kuriin

  • Tätä järjettömyyttä on saatava kuriin

Olet erilainen ja juuri sellaisena olet arvokas. Ihmisten pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi Suomessa.

 

viime aikoina natsit ja rasisteja ovat levittäneet pelkoa ympäri Suomea. Olen saanut soittoa siitä, ettei uskalla lähteä ulos. Pelkäen sitä, että perheelle tehtäisiin jotain. tätä ei voida mitenkään hyväksyä.

 

Hallituksen suunnalta ei löydy empatia tälle asialle. Hallitus tulisi kieltää rasistiset järjestöt ja osallistumista näiden järjestöjen toimintaan välittömästi. Mielenosoituksia he järjestävät edelleen ympäri Suomea. 

 

Kyllä he ovat määrällisesti vähemmistö, mutta jos tälle ei aseta Stop. He tulevat kasvattamaan joukkojaan päivä päivältä.

Nyt ei enää voi katsoa kuinka viha leviää heidän kauttaan. Suomi on juuri tällaisena kaunis, arvokas ja edelläkävijä. Meidän ei tarvitse mennä takaisin Natsi-Saksan ajalle. Me tiedämme historiasta miten siinä kävi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän JuhaKarhu kuva
Juha Karhu

Jokaisella on oikeus liikkua vapaasti ja kannattaa mitä aatetta tahansa, riippumatta siitä onko se muiden mielestä typerää tahi fiksua. Sitä kutsutaan vapaudeksi.

Uskaltaisin väittää että rikostilastoja tutkimalla tämä ryhmä ei tee lähellekkään niin paljon pahaa toisille kuin esim maahantulijat, joten jos/kun tähän ongelmaan puututaan pitää puuttua myös tuohon toiseen. Muutenhan emme olisi kaikki samalla viivalla emmekä tasa-arvoisia.

Natsit, äärivassarit, jihadistit yms sietääkin saada kuriin. Mutta pitää ymmärtää mikä/kuka on esimerkiksi natsi, niitä ei ole vaikkapa nykyisen kaltaiseen maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuva eikä edes se joka suoraan sanoen inhoaa toisia muttei tee mitään konkreettista sen eteen.

Maailmanhalaajien ollessa vallassa en ole luottavaisin mielin asian suhteen, haukuttaisiinpa minutkin tekstini perusteella natsiksi jos joku vaan sen vuodatukseni jälkeen kehtaisi tehdä. Moniko tahtoo olla ennustettavissa käytökseltään..

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Natsikortti kehiin jo heti alkuun!

Berhan, kiitokset siitä, että kirjoitat itse blogisi.

Ilkka Huotari

Pitäisikö maahanmuuton vastustaminen kieltää kokonaan?

Juha Hämäläinen

Suomi on turvallinen maa kaikille. Siksi tänne ei haluta massoittain lisää väkeä mistään. Meillä ei ole tarvetta tehdä Suomesta väkirikasta maata ja ottaa miljoonia muuttajia. Muutama vuodessa riittää. Silloin myös ääriryhmät pysyvät olemattomina.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Jos sinä tosiaan olet saanut puheluja ihmisiltä, että he eivät uskalla lähteä natsien takia ulos, syy tähän on toimittajien ja rasisminvastustajien liioittelu. Tilastollisesti suomalaiset kohtaavat paljon todennäköisemmin väkivaltaa tietyiltä maahanmuuttajataustaisilta ihmisiltä kuin toisin päin.

Pekka Pylkkönen

Tämä on ihan totta. Somalitaustainen tappaa kolme kertaa todennäköisemmin kun joutuu henkirikoksen uhriksi. Irakilaistaustainen taas seitsemän kertaa. Virolaiset ja venäläiset ovat vielä hiukan edellämainittujakin vaarallisempia.

Uhka kantikselle on suurempi kuin maahanmuuttajataustaiselle.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Somalitaustainen tappaa kolme kertaa todennäköisemmin kun joutuu henkirikoksen uhriksi."

Darvinistinen henkiinjäämiskonsti, mahikset kolme kertaa paremmat.

Pekka Pylkkönen Vastaus kommenttiin #17

Vietnamilaiset olivat mielenkiintoinen ryhmä; jokaisessa vietnamilaisen tekemässä henkirikoksessa myös uhri oli vietnamilainen.

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm Vastaus kommenttiin #19

Pekka, etkö todellakaan aio antaa viitettä mainitsemillesi suhdeluvuille? Tai edes kertoa, miten olet päässyt niihin.

Ihmettelen suuresti, sillä noin varmojen tietojen väittäjällä pitäisi olla aika hyvä pohja ennen kuin sanoo tuollaista.

PS. En siis väitä tässä, että olisit väärässä tai oikeassa, mutta haluaisin todellakin tietää, mistä olet saanut nuo luvut.

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Voisitko ystävällisesti antaa lähteen noille kertoimille?

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Tilanne- ja tulevaisuuskuvaltaan varsin harhainen kirjoitus.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ensimmäiset kommentit on sitä iteensä, sitä nyt ei ollut kauhean vaikea arvata, eikä myöskään kommenttien esittäjiä.

Hyvä asia on kuitenkin se, että esim. vastarintaliikettä ollan kieltämässä, se on oikea tie, sillä kysessä on väkivaltainen natsijärjestö.

Monelle se on jälleen vaikeaa ymmärtää, mitä on normaali maahanmuuttokriittisyys ja toisaalta viha turvapaikanhakijoita kohtaan.

Monelle se on yhtä vaikea asia, kuin vihapuhe, sitäkään ei tunnu moni ymmärtävän.

Mutta odotetaan taas lisää upeita kommentteja, sillä tällainen kirjoitus saa aina tietyt tyypit ulos koloistaan.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

En edes jaksa alkaa kaivamaan moneenko seksuaali- ja väkivaltarikokseen vuoden 2015 jälkeen tulleet tp-hakijat ovat syyllistyneet, mutta uutisoinnin perusteella todella moneen. Jos joku kirjoittaa jutun siitä, että pelottaa, koska tp-hakijat syyllistyvät x-kertaa rikoksiin, on Ritalat vinkumassa, että vain pieni osa syyllistyy rikoksiin ja pelot ovat aiheettomia.

Nyt, kun rikoksesta tuomittu mamu kirjoittaa, että natsit (joita on se parikymmentä kappaletta reilusta viidesta miljoonasta suomalaisesta), niin Ritalat pitää pelkoja aiheellisena. Homman kruunaa se, ettei nämä natsit edes ole ainakaan kovin usein syyllistyneet seksuaali- tai väkivaltarikoksiin mamuja kohtaan, kun ei niistä ole uutisoitu, vaikka valtamedia varmasti vesikielellä moisia juttuja odottaakin. Koita nyt edes jotain logiikkaa saada ajatteluusi, vaikka se kovin vaikeata saattaa kohdallasi ollakin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Okkoo pahalla tuulella, kaunis päivä, käy välillä ulkona, niin et ahdistu enempää. :)

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #20

Olen oikein mainiolla tuulella, kun pieni lomakin alkoi. Kiitos vain kysymästä. Ja kiitos siitä, että sait jostain kaivettua esiin vielä typerämmän kommentin, kuin kuvittelin olevan mahdollista.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #20

"Naiset maahanmuuttopolitiikkamme uhreina, joista kukaan ei tunnu välittävän

Kirjoitin vuonna 2012 niiden maahanmuuttajien määristä, jotka tuolloin istuivat vankilassa seksuaalirikoksista. Totesin silloin, että "keskimääräisen maahanmuuttajan raiskausfrekvenssi on noin kahdeksankertainen verrattuna suomalaiseen mieheen" ja lisäksi että "irakilaisen riski joutua vankilaan raiskauksesta on noin 77-kertainen verrattuna suomalaiseen".

Eilen saimme lisävalaistusta asiaan. Jutun mukaan "Krp:n analyysissä kävi ilmi, että tuhatta Suomessa oleskelevaa Irakin kansalaista kohden oli 12,9 seksuaalirikosepäilyä. Tuhatta Suomen kansalaista kohden vastaava luku oli 0,3."

Pysähdytään hetkeksi tähän kohtaan. Mikäli luvut kuvaavat todellista tilannetta, on irakilaisen aiheuttama raiskausriski nykyisin noin 43-kertainen verrattuna suomalaiseen.

Vuonna 2012 laskemani 77-kertainen irakilaisten yliedustus raiskauksissa perustui vankilassa istujien määriin ja eilinen lukema poliisin tietoon tulleisiin epäilyihin. Luvut eivät siis ole vertailukelpoisia, vaikka ovatkin samansuuntaisia.

Lisäksi on huomattava, että vuoden 2012 jälkeen on moni irakilainen ja muu ulkomaiden kansalainen muuttunut Suomen kansalaiseksi, joten heidän tekemänsä raiskaukset luetaan nykyisin suomalaisten tekemiksi. Se alentaa Irakin kansalaisten suhteellista osuutta raiskaajista, mutta ei heidän tekemänsä seksuaalisen väkivallan määrää."

https://professorinajatuksia.blogspot.com/2017/05/...

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

suomessa maahanmuuttajien peloille löytyy syy lähinnä median populismista joka liioittelee äärioikeiston vakavuutta. Käytännössä suomessa äärioikeisto koostuu kahdesta ryhmästä. Vanhoista baarikärpäsistä jotka lähinnä istuvat kantapöydässä ja jauhavat yleisesti kuinka ennen kaikki oli paremmin kunnes mamut tulivat ja veivät heiltä naiset ja työt. Toinen on ns hipsterinatsit jotka kerran viikossa kokoontuvat yhteen ottamaan, päät ajeltuna ja pusakat pestynä, kuvia siitä kuinka hienosti he osaavat seistä rivissä ja marssia jonossa. Tämän jälkeen he menevät takaisin vanhempiensa kellariin keskustelemaan nettipalstoilla siitä kuinka hitler oli hieno mies.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Blogistia taitaa vaivata pahemman luokan natsifobia. Tilastojen mukaan suomalaisten on syytä paljon enemmän pelätä irakilaisia, kuin päinvastoin. Ota siis aivan rennosti ja ulkoile rauhassa. Muista kuitenkin ilmoittaa Kelalle, jos teet töitä, ettet vahingossa nosta turhaan tukia.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Viittaako blogisti natsi-Saksan tapahtumilla juutalaisten joukkomurhaan?
Jota kannustamassa oli henk.koht Husseini niminen suurmufti ihan paikanpäällä.

Käyttäjän KikkaCoombes kuva
Kikka Coombes

Se, että pelkäät läheisten ihmisten puolesta on todella väärin. Kannattaisi varmaan ottaa yhteys poliisiin.

Yhdistymisvapaus sallii erilaisille ryhmittymille oikeuden toimintaansa. Emme voi toivoa vain omien mieltymyksiemme mukaista poliittista maailmaa. Demokratia tarkoittaa sitä, että siedetään monia erilaisia mielipiteitä.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Suomen vastarintaliike on nyt siis tällä hetkellä kielletty järjestönä. Käsittely hovioikeudessa on kuitenkin kesken, joten tuomiota ei ole pantu toimeen (hovioikeus hylkäsi vaatimuksen väliaikaisesta toimintakiellosta). Hallitus tuskin voi tehdä asialle paljoakaan.

Kieltämisen perusteet vaikuttavat päteviltä ja johdonmukaisilta.

Näiden mielenosoitusten kohdalla on kuitenkin epäselvää miten ne voitaisiin estää järjestön kieltämisen myötä, sikäli kun niitä ei järjestetä järjestön nimissä vaan yksityishenkilöinä. Kiellettyyn järjestöön joskus kuuluminen ei vie perusoikeuksia, kuten siis kokoontumisvapautta.

Mielenosoituksissa harvemmin nyt käydään viattomien ulkopuolisten kimppuun, joten lienee hyvässä turvassa jos ei tarkoituksella mene rähjäämään mielenosoittajien kanssa. Hankalaa toki on, jos mielenosoitukset aiheuttavat pelkoa, mutta pelkokaan ei ole peruste asioiden kieltämiselle. Ongelmakenttäänhän sisältyy se, että jotkin maahanmuuttajaryhmät aiheuttavat pelkoa kantaväestössä, mistä nämä äärijärjestöt pyrkivät löytämään tukea toiminnalleen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kun yhden puolueen puheenjohtaja puhuu esteettisestä haitasta kylän raitilla, tarkoittaessaan maahanmuuttajia, niin se jos mikä on sitä ''sopivaa''maahanmuuttokritiikkiä.

Etten paremmin sanoisi :)

Edelleenkään persut jamonet muut eivät ymmärrä, mitä on normaali kritiikki ja mitä on paskapuhe. Huolestuttavinta asiassa on se, että joku vielä sanoo tätä erästä puheenjohtajaa viisaaksi ja asialliseksi.

Meitä on moneen junaan, mutta eräät kulkevat resiinalla.

Risto Koivula

Kuka mitäkin lietsoo...

Tässä on sitten TÄTÄ järjettömyyttä:

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/al-...

Jotenkin "vastakkaista"???

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Tämäkin on taas niin tätä...heitetään vitsiä toisen kirjallisesta ilmaisusta (mä ymmärsin, miten mahtais vi..lijoitten teksti sujua vieraalla kielellä). Huoli voi olla tosiasia, ja sen saa ilmaista. Kaikki asiat lähtee pienestä liikkeelle. Ko. Blogisti on hieno esimerkki maahanmuuttajasta joka todella haluaa olla tämän yhteiskunnan jäsenenä, ja nää vaan vi..tuilee.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Immonen, annahan olla. Pystyisin kirjoittamaan blogin vähintään viidellä kielellä virheettömästi. Kuinkahan kauan tämä herra on asustellut Suomessa ja nostanut sosiaalietuuksia? Ainakin riittävän kauan petostuomioon asti...

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Rasististen järjestöjen kielto kuulostaa poliittisesti korrektilta tavalta toimia, mutta sitten päästään kinastelemaan siitä, mikä on rasistinen järjestö ja kuka sen saa määritellä.

Toimituksen poiminnat