Berhan Ahmadi

On tullut aika hyvästellä vuotta 2016

  • On tullut aika hyvästellä vuotta 2016

Vuosi 2016 ei kohdellut maapalloa hyvin, tuskin tarvitsee avata asiaa sen enempää. Tärkeä kysymys onkin se, miten voimme muuttaa ja miten voimme muuttua, ettei vuosi 2017 ei ole samanlainen, kuin nyt hyvästeltävä 2016.

 

Ihmiset päättävät aina muutoksen suunnan. Vuosi 2016 oli yksi epäinhimillisistä vuosista pitkiin aikoihin, koska suurin osa kansasta oli tyrmistykseltään hiljaa. Suomessa on enemmän vihapuhetta, kuin koskaan aiemmin. Syyriassa kuolee koko ajan viattomia ihmisiä. Lapsia ja naisia kidutetaan raa’asti. Uskontojen nimissä on taas alettu tekemään monenlaista tuhoa. Historia alkaa toistaa pelottavasti 1930-luvun tapahtumia. Ihmiskunta ei ole näemmä oppinut mitään tai sitten sen muisti on lyhyt.

 

Oma vuoteni on ollut erittäin nousupainoitteinen. Kiitos siitä kaikille minun mukana olleille. Yhdessä me todellakin pystymme enempään. Kiitos kaikille yhteistyökumpanneille. Vain me voimme muuttaa huomisen paremmaksi. Tässä on vain yksi kompastuskivi. Voimme tehdä sen vain yhdessä, yksin olemme heikkoja.

 

Oma tilanteeni vuoden loppumetreillä on ollut vähän heikko. Sairastumisen ja läheisempien ihmisten menenttäminen on rankkaa. Se on myös sellainen osa elämää, jota ei haluaisi ymmärtää, mutta kipeätkin asiat kuuluvat elämään. Olemme tulleet kuitenkin vain käymään tänne ja tulee myös aika jolloin jätämme tämän kaiken.

 

Kuitenkin tärkeä viesti vielä. Se epäoikeudenmukaisuus, joka on kohdistunut koulutukseen, ikäihmisiin, lapsiperheisiin sekä palkansaajiin on väärä tapa. Se ei paranna nyt eikä tulevaisuudessa suomalaista hyvinvointia!

 

Ehdokkuuteni kuntavaaleihin 2017 onkin selvä. Haluan että Turku on tulevaisuudessa Suomen menestynein kaupunki. Tulen tekemään kaikkeni, että näin tulee käymään. Avain tähän on koulutus, parempi joukkoliikenne, nuorten syrjäytymiselle nollatoleranssi, läpinäkyvyys päätöksenteossa, asukkaiden ottaminen mukaan päätöksentekoon. Tehdään töitä yhdessä tasa-arvoisemman Turun ja Suomen eteen!

Hyvää ja siunattua uutta vuotta 2017!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat